Aannemer nieuwbouw

Uitvoering ruwbouwwerken van woningen  – kleine appartementen – opbrengstpanden  behoren tot onze specialisatie.

De uitvoering van een bouwwerk kan zowel een voorafgaande afbraak van een bestaand pand bevatten of het uitgraven van de grond voor een kelder met of zonder afvoer van de grond. Naargelang de omvang zullen deze werken in eigen beheer en met eigen transport, materieel en personeel uitgevoerd worden.

Speciale funderingstechnieken, eventueel met gegoten betonnen onderkeldering of plaatsing van pré-wanden in beton met of zonder isolatie zijn door ons reeds uitgevoerd. Berlinoise en paalfunderingen worden in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf tot uitvoering gebracht.

Zwembaden in diverse uitvoeringen zoals: gemetst met betonblokken, stepocblokken, gegoten betonwanden of prefabwanden; dit naargelang de specifieke vereisten.

Alle soorten bouwstijlen zijn door ons reeds uitgevoerd. Van zeer klassieke stijl tot moderne stijl.

Metselwerken met bakstenen of natuurstenen, betonuitvoering glad of met reliëf , en combinaties worden uitgevoerd.

Alle soorten boogvormen worden in metselwerk  of in natuursteen uitgevoerd. Rollagen onzichtbaar opgehangen met behulp van een aangepast systeem behoren tot één van onze specialiteiten. Zichtbare L-profielen gecoat in de ral-kleur van de buitenschrijnwerkerij geven de woning iets extra waar geen rollagen zijn.

Samenwerking en communicatie zijn voor ons van essentieel belang om tot een mooi resultaat te komen die de bouwheer uiteindelijk ten goede moet komen.

De bouw van een ‘passieve woning’, bestempeld als woning van de toekomst, behoort ook tot ons gamma van uitgevoerde ruwbouwwerken.

Een kenmerk van een passiefhuis is dat het niet meer dan 15kWh/m² verbruikt voor ruimteverwarming en koeling. Hierdoor zijn de energiefacturen achteraf zeer laag tot onbestaande.

Voor het bouwen van een passieve woning is een goede samenwerking tussen de architect en aannemer een vereiste. Dit omdat er tijdens de uitvoeringsfase van de woning veel aandacht dient besteed te worden aan details. Bij een passiefhuis zit de uitdaging namelijk in het luchtdicht en koudebrugvrij krijgen van de constructie.

Jaren ervaring

Vaste werknemers

Onze referenties

Contacteer ons

Koningin Elisabethlaan 54, 1080 Wemmel

Lijsterstraat 26, 3530 Houthalen