Steenzagerij Wemmel

Sinds begin 2014 is deze praktijk onderdeel van onze werking geworden.
Het voormalige steenkappersbedrijf Rousseau, sinds 1956 gevestigd op de site in Wemmel, was onze leverancier van arduin en witsteen vanaf de jaren 80. Deze jarenlange samenwerking heeft uiteindelijk geleid tot onze beslissing om de echte ‘Belgische blauwe hardsteen’ zelf te gaan verwerken daar Albert Rousseau op pensioen ging. Onze gemeenschappelijke interesse in de steenverwerking blijft zeker voortduren.

In blauwe hardsteen worden plinten, dorpels, lintelen, portieken, gevelelementen en dekstenen verzaagd, bewerkt en indien gewenst ook geplaatst. Dit kan ook in Franse witsteen en gedeeltelijk in Belgische recuperatie zandsteen.

Deze extra werking geeft ons bouwbedrijf de mogelijke flexibiliteit tijdens de uitvoering van een bouwwerk of renovatie. Ook de locatie geeft de firma de mogelijkheid om deze locatie als tweede vestiging te zien. Het bureel en de stockruimte ter plaatse geven tevens een meerwaarde aan het bouwbedrijf om de verplaatsingen te verminderen en ons clienteel te ontvangen.

Jaren actief

Vaste werknemers

Vorige projecten

Contacteer ons

8 + 7 =

Koningin Elisabethlaan 54, 1080 Wemmel

Lijsterstraat 26, 3530 Houthalen